top of page

AGROTRADE GROUP na výstave SILVA REGINA

V dňoch 3-6.4.2022 sa naša spoločnosť Agrotrade Group Rožňava zúčastnila výstavy Silva Regina 2022.

Po dvoch koronových rokoch mala v tomto roku prebehnúť aj odložená výstava TECH AGRO 2022 v Brne, ale České združenie výrobcov a dovozcov poľnohospodárskej techniky, ekvivalent Slovenského Agrionu, po dohode s Brnenským výstaviskom uvedenú akciu zrušili. Hlavným dôvodom bol nedostatok strojov a výrobných kapacít, či už z dôvodu korony, alebo súčasne prebiehajúceho vojnového konfliktu na Ukrajine.


Spoločnosť Massey Ferguson v tomto roku oslavuje 175. výročie svojho založenia a aj spoločnosť Austro Diesel, ktorý zastrešuje dealerstvá v Čestej republike, Maďarsku, Rakúsku a Slovenskej republike, oslavuje v tomto roku svoje 40 výročie, rozhodli sa preto spolu s Vami našimi zákazníkmi osláviť tieto dve jubileá!


My, spoločnosť Agrotrade Group Rožňava, sme si uvedenú akciu nemohli nechať ujsť, a aj preto sme sa spolupodieľali na tohtoročnej expozícii v hale F.

V neposlednom rade aj dôvodom, prečo sme spolu vystavovali v Brne, bola možnosť Vám, našim zákazníkom, v premiére predstaviť MF 6S.180 DVT a MF 7S.165 DVT


Vystavené boli najnovšie traktory série MF 5700M, séria MF 5S, 6S, 7S, 8S, MF 8700S, a v neposlednom rade najnovší kombajn IDEAL.

Bola tu prehliadka výkonovej triedy od 95 do 405 HP.


Dôležitou informáciou pre nás, predajcu strojov Massey Ferguson na Slovensku, je skutočne predvídavosť manažmentu a výrobného závodu v Beauvais (Francúzsko), že sa podarilo s predstihom nastaviť objednávky tak, aby sme vedeli tento a budúci rok uspokojiť zákazníka každej rady a výkonovej normy. Nakoľko je aktuálne vyhlásená výzva PPA 4.1, ktorá výrazne zjednoduší obstaranie traktorov (tkz. Katalóg), sme pripravení Vám kedykoľvek odprezentovať a taktiež dodať Vami žiadaný traktor Massey Ferguson.


Agrotrade Group Rožňava má skladom, ale taktiež zadané do výroby celú výkonovú radu traktorov, ktoré budú následne dobiehať v potvrdených termínoch do septembra roku 2022. Čím si dovolím tvrdiť, že sme jediný predajca v Slovenskej republike, kto sa týmto môže pochváliť. Nedostatok traktorov, ale aj inej poľnohospodárskej techniky a ich neustále zvyšovanie cien začína byť veľkým problémom nielen na Slovensku.


Ďakujeme Vám naši zákazníci, že sme sa mohli aspoň takýmto spôsobom po dvoch dlhých rokoch predstaviť priamo, nielen vo virtuálnom priestore, a máme pre Vás tento rok nachystané aj iné akcie, tak ako sme sa prezentovali v predcovidovom období.

Najbližšie sa vidíme 7. - 8. 6. 2022 v Dolnej Krúpej na Celoslovenskom dni poľa 2022.


Sme radi, že ste nás našli, spoľahnite sa.


Zuzana Ďuricová

Marjketingový manager Agrotrade Group Rožňava




Náš nový katalóg strojov AT:



bottom of page