top of page

Celoslovenské dni poľa - Dvory nad Žitavou 2015

V dňoch 2. - 3. 6. 2015 sa vo Dvoroch nad Žitavou konal už 4.ročník poľnohospodárskej výstavy Celoslovenské dni poľa. Návštevníci si mohli pozrieť pokusné políčka s odrodami poľnohospodárskych plodín, najmodernejšie stroje a inovatívne technologické novinky z oblasti poľnohospodárstva, rozrastajúcu sa výstavu hospodárskych zvierat a rôzne sprievodné podujatia. Počasie prialo účastníkom podujatia, a tak mohli vystavovatelia prezentovať svoje pokusné políčka a moderné stroje v plnej paráde pred širokou verejnosťou, ktorá svojou účasťou ani na 4. ročníku nesklamala. Treba vyzdvihnúť množstvo odvedenej práce a úsilie organizátorov, ktorým sa aj tento rok podarilo zorganizovať toto veľkolepé dvojdňové podujatie. Hlavnými organizátormi boli aj tento rok Profi Press a týždenník Roľnícke noviny.

4. ročník Celoslovenských dní poľa slávnostne otvoril predseda parlamentu Ing. Peter Pellegrini a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Ľubomír Jahnátek, ktorí poctili svojou účasťou toto veľkolepé podujatie. Na ďalší deň pricestoval aj predseda vlády Róbert Fico, ktorý vyzdvihol zvláštnosť výstavy, ktorá potrebuje dlhodobé plánovanie hlavne z dôvodu sejby živých porastov aby mohli byť prezentované jednotlivé pokusné políčka priamo na výstave, ďalej poznamenal aj dôležitosť farmárčenia a poľnohospodárskej výroby na vidieku.

Naša spoločnosť sa na tejto výstave zúčastnila už po štvrtý krát, podujatie ponúka skvelý priestor na prezentovanie nášho portfólia v príjemnom a tradičnom poľnom prostredí. Atraktivita a vysoká profesionálna úroveň podujatia sa každým rokom odzrkadľuje aj na počte návštevníkov. Na záver by sme sa chceli aj my - Team AGROTRADE GROUP poďakovať organizátorom, že nám poskytli priestor na prezentáciu našej spoločnosti, dúfame že sa vidíme opäť na budúcom ročníku...




bottom of page