top of page

FARMFOODS na DOD RTVS v Banskej Bystrici

Štúdio RTVS Banská Bystrica otvorí svoje brány pre verejnosť. Výnimočné potraviny FARMFOODS budú pri tom. V sobotu 16. júla od 9.00 h do 17.00 h je pre verejnosť pripravený bohatý sprievodný program, hudobné vystúpenia aj živé rozhlasové i televízne vysielanie magazínu Farmárska revue.


Na akcii budete môcť spoznať výnimočné potraviny FARMFOODS. V našom FARMFOODS aute pre vás pripravujeme aj ochutnávku našej tvarohovej dobroty Dubníček, vybraných syrov a salám. Uvidíte aj ISUZU D-MAX, na ktorom jazdí moderátor relácie Farmárska revue Ján Škorňa.



Čo všetko na vás čaká na Dni otvorených dverí RTVS? Živé vysielanie Rádia Regina Stred, živé vysielanie Farmárskej revue, množstvo hostí, sprievodných podujatí aj koncerty. Tešiť sa môžete aj na vystúpenie známeho slovenského herca, hudobníka a moderátora šou Pečie celé Slovensko Juraja Baču či skupinu Balkansambel. Nebudú chýbať ani zástupcovia folklóru.


Počas celého dňa budete mať možnosť nahliadnuť aj do zákulisia rozhlasu i televízie, vyskúšať si prácu za kamerou či mixážnym rozhlasovým pultom, v strižni, alebo aj náročnú prácu moderátorov.


„Špecifikom Dňa otvorených dverí je to, že dvere otvárame aj na pracoviskách, ktoré sú bežne pre návštevníkov nedostupné. Naši diváci a poslucháči sa môžu osobne stretnúť so svojimi obľúbenými tvárami z obrazovky či hlasmi z éteru. Zároveň môžu byť pri tom, ako sa realizuje napríklad rozhlasová hra alebo ako vyrábame dabing“ prezrádza riaditeľ Štúdia RTVS Banská Bystrica Miroslav Debnár.



bottom of page