top of page

Inovatívna užívateľská skúsenosť

Krone prichádza s novým moderným grafickým rozhraním ISOBUS-ovládanie.



Tlačová správa, Spelle, jún 2023 – S novým užívateľským rozhraním ISOBUS prináša Krone ešte väčší komfort pri ovládaní stroja prostredníctvom inovatívneho zobrazenia a vynikajúcej prehľadnosti údajov. Stroje sa na obrazovke teraz zobrazujú pomocou animácií a 3D grafiky dynamicky. Vodič tak môže v akomkoľvek okamihu podrobne sledovať aktuálne pracovné procesy stroja aj s ich nastavenými hodnotami. Tieto funkcie sa zobrazujú v hornej stavovej lište a tiež v postrannej lište ponúk. Pomocou záložiek umiestnených pod stavovým pruhom je možné vyvolať rôzne funkcie stroja, ich nastavenie a počítadlo zákazníkov. Ako mimoriadne praktická sa ukázala voľne konfigurovateľná multifunkčná lišta v spodnej časti používateľského rozhrania. Tu je možné umiestniť a individuálne nastaviť zadaním hodnôt najdôležitejšie funkcie stroja, ako je výška rotora, alebo oneskorenie zdvihu v prípade zhrňovača.


Jednotné symboly a ovládače pomáhajú zaistiť, že sa budete orientovať v ovládaní každého stroja Krone naprieč všetkými modelmi. Okrem tohto intuitívneho zobrazenia sa teraz moderné užívateľské rozhranie zobrazuje s ešte lepšou viditeľnosťou v dennom a nočnom režime prispôsobenom príslušným svetelným podmienkam.


Nové užívateľské rozhranie ISOBUS je súčasťou novej, výkonnejšej riadiacej jednotky. Moderné užívateľské rozhranie ISOBUS bude spočiatku k dispozícii pre zhrňovač Swadro TC 2000. Počas ďalších dvoch rokov budú novým užívateľským rozhraním vybavené aj všetky ďalšie nové ISOBUS stroje od Krone.


Nové ISOBUS ovládacie rozhranie KRONE Swadro TC 2000. (Foto: Krone)


Nové ISOBUS ovládacie rozhranie KRONE Swadro TC 2000. (Foto: Krone)




Kontakt pre tlač:

Markus Steinwendner Head of Marketing KRONE Agriculture +49 5977 935 188 20 markus.steinwendner@krone.de www.krone.de

bottom of page