top of page

Väderstad Proceed získava na výstave SIMA dve víťazstvá



Väderstad, popredný svetový výrobca strojov na obrábanie pôdy, sejbu a presnú sejbu, hrdo oznamuje, že Proceed už druhý rok po sebe vyhral cenu Farm Machine, ktorá bola predtým známa ako „Stroj roka“ v kategórii “Sejba”. Proceed získal aj striebornú medailu za inováciu na prebiehajúcej výstave SIMA vo francúzskom Paríži.

V marci 2022 získal Proceed ocenenie Farm Machine 2022 v spojení s neskôr zrušenou výstavou Agritechnica 2022. Teraz ho Proceed vyhral opäť, na prebiehajúcej výstave SIMA vo francúzskom Paríži bol Proceed ocenený cenou Farm Machine 2023 v kategórii “Sejba”. Medzinárodná porota zložená z novinárov farmárskych časopisov sa rozhodla už druhý rok po sebe udeliť prestížnu cenu Proceed.

Proceed tiež získal striebornú medailu za najlepšiu inováciu na výstave SIMA, ocenenie, ktoré udelila porota zložená z viac ako 20 francúzskych a medzinárodných poľnohospodárskych špecialistov.

"Sme veľmi nadšení, že Proceed získava stále viac a viac pozornosti a uznania. Práve teraz vykonávame poľné pokusy v mnohých rôznych krajinách po celej Európe, a aj keď sa ešte nemôžeme podeliť o všetky podrobnosti, test ukazujú pôsobivé výsledky charakterizované silnejšími plodinami pri znížení vstupných nákladov", hovorí Oskar Karlsson, riaditeľ produktového manažmentu pre presné sejačky v spoločnosti Väderstad.

Proceed je technologický skok pre presné poľnohospodárstvo, ktoré dokáže umiestniť všetky semená s dokonalou hĺbkou sejby s milimetrovou presnosťou, čo umožňuje výrazné zlepšenie v ukazovateľoch, ako je úroveň úrod, potreba obrábania pôdy, chemického ošetrovania a používania hnojív.

O niekoľko týždňov vyjde Väderstad s novým dokumentárnym seriálom o Proceed. V tejto sérii budeme sledovať Proceed a testovanie, ktoré práve teraz prebieha na mnohých miestach po celej Európe. Sme veľmi radi, že môžeme privítať každého, aby sa bližšie pozrel na vývoj Proceed a získal prehľad o tom, ako zabezpečujeme kvalitu našich produktov predtým, ako skončia v rukách našich zákazníkov.



Sledujte vývoj Proceed na stránke Vaderstad.com/Proceed.

Ak požadujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte:

Vilhelm Ektander

Product Marketing Manager Väderstad AB +46 142 82 045 vilhelm.ektander@vaderstad.com


O spoločnosti Väderstad

Skupina Väderstad zásobuje moderné poľnohospodárstvo vysoko efektívnymi poľnohospodárskymi strojmi a metódami. Našou víziou je stať sa popredným svetovým partnerom pre vynikajúce úrody plodín zameraným na inovácie a globálny rast. Skupina je v rodinnom vlastníctve a jej ústredie sa nachádza vo švédskom Väderstade. Skupina Väderstad je zastúpená v 40 krajinách. V roku 2021 mala skupina Väderstad 1 900 zamestnancov a obrat 420 mil. EUR.




bottom of page