top of page

Odporúčanie na rozmetadlo RAUCH Axis M30.2 - 16/2022

Ivan Karch MvDr. Jozef Karch AGROPODNIKATEĽ SHR, Sejkov, okres Sobrance

 

„Tento stroj sme kúpili v roku 2017 z dôvodu zvýšenia kapacity, presnosti a rovnomernosti rozhadzovania PH“- hovorí Ivan Karch.

"Spomedzi strojov na trhu sme sa rozhodli pre stroj od firmy RAUCH z dôvodu dlhoročnej tradície firmy v oblasti rozhadzovania PH a takisto aj na základe odporúčania spoločnosti Agrotrade Group Rožňava, s ktorou spolupracujeme už takmer 20 rokov.

So strojom sa pracuje veľmi dobre. Jednoduché nastavenie, intuitívna obsluha a maximálna presnosť v spojení s navigáciou v traktore zaručuje dokonalé rozhadzovanie. Prínosy sú jednak na strane šetrenia PH, čo sa v dnešnej dobe pri cenách hnojív ukazuje ako veľmi dôležitý ekonomický faktor, a samozrejme rovnomernosť rozhadzovania, kde nedochádza k prehnojeniu niektorých plôch dvoj či trojnásobnou dávkou, sa v konečnom hodnotení odrazí na rovnomernosti porastu, v jednotnom dozrievaní a v neposlednom rade na výsledkoch úrod.

S istotou môžem povedať, že naše denné výkony vzrástli zhruba o 30 percent, znížili sa časy prestojov na plnenie a celkovo sme zvýšili presnosť a rovnomernosť rozhadzovania.

Vrelo odporúčame kúpu tohto, alebo podobného stroja, aj ostatným zákazníkom, ktorí chcú využívať najmodernejšie technológie precízneho poľnohospodárstva, a tým zefektívniť svoju výrobu, dosahovať čo najlepšie výsledky a koniec koncov aj šetriť zaťaženie životného prostredia.

Asi najlepšie odporúčanie pre tento stroj je aj fakt, že v súčasnej dobe čakáme na dodávku nového stroja RAUCH Axis 50.2."


Vyjadrenie obchodného zástupcu Mareka Pethö k značke RAUCH:


Inovatívnosť, pohodlnosť, rýchlosť, spoľahlivosť a životnosť, presnosť, bezpečnosť, šetrnosť nákladov a v neposlednom rade ohľaduplnosť k životnému prostrediu - tým sa vyznačuje značka RAUCH!

So svojou viac ako 100-ročnou tradíciou určujú trendy vo vývoji a výrobe rozmetania.

Agrotrade Group Rožňava zastupuje značku už viac ako 10 rokov, máme predaných viac ako 350 ks rozmetadiel u našich spokojných zákazníkov! Spolu s nami viete vyriešiť všetky problémy, s ktorými sa môžete stretnúť pri rozmetaní dnes tak drahých a nedostupných priemyselných hnojív. A tým eliminovať straty na Vašich podnikoch.



Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Ján Cvek, PhD. Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 025


Ďalšie informácie a multimédiá

 



















bottom of page