top of page

Odporúčanie na zhrňovač KRONE Swadro 1400 Plus - 19/2022

Vladimír Báchor, vedúci farmy Sološnica AGROPARTNER spol. s r.o.

 

So strojmi KRONE pracujeme už dlho. Vybrali sme si túto značku, pretože patrí k špičke výrobcov strojov na krmoviny. Výmera a objem nášho podniku každú chybu vo výrobe trestá. Musíme dodržiavať termíny prác, aby sme dosiahli požadovanú kvalitu. Pri výbere tohto stroja sme pozerali hlavne na čistotu zberanej hmoty. SWADRO 1400 so svojím tvarom prstov k tomu prispieva. Zahnuté prsty výrazne znižujú podiel nečistoty v zberanej hmote. Dobytok menej trpí zápalmi. Preto sme zakúpili i samochodný žací stroj KRONE BiG M.


Aby sme zefektívnili výrobu, zvýšili sme pracovné zábery strojov. V princípe jeden stroj pracuje s násobným záberom, prakticky pri rovnakom čase a náklade na palivo. Variabilné nastavenie šírky záberu využívame v závislosti od toho, koľko hmoty potrebujeme dostať na riadok.


Denný výkon jedného stroja je 40 – 60 ha/10 hod, v závislosti od parciel a druhu porastu, čo je v porovnaní s výkonom dvoch dvojrotorových zhrňovačov s pracovnou šírkou 6 m o 20 % viac pri polovičnej spotrebe paliva, čo je 2,5 l/ha v závislosti od hmoty.


Z vyjadrenia pracovníkov, ktorí so strojom pracujú, je to stroj jednoduchý na ovládanie, rýchlo dokážu spraviť údržbu, servis stroja. Výhodou je, že stroj dokážu pre transport znížiť z kabíny pod 4 m. Aj toto je spôsob, ako si udržať ľudí - ponúknuť im moderné stroje.


Stroj by som na základe našich dlhodobých poznatkov a skúseností odporučil aj ostatným zákazníkom.


Vyjadrenie produktového manažéra AGROTRADE GROUP Richarda Krkoša za značku KRONE:


SWADRO 1400Plus, ktoré pracuje u nášho zákazníka AGROPARTNER Plavecké Podhradie, je stroj určený pre vysoké výkony. A tie oni potrebujú, kvalitu a výkon. Označenie "Plus" správne evokuje vyššiu výbavu, za ktorou je hydraulicky znížiteľný podvozok, ovládací panel s možnosťou programovania úvraťového managmentu a pracovných činností na poli. Komfortné nastavenie výšky rotorov z kabíny traktora. Lomené Lift prsty s presných časovaním cez vodiacu dráhu DURAmax presne a rýchlo dvíhajú a kladú hmotu z poľa na riadok. Rozdielne otáčky rotorov zas nezapletajú hmotu do vrkočov, čo ocenia hlavne rezačkári a lisári. Ak by ste dnes hľadali SWADRO 1400, tak jeho nástupcom je SWADRO TC 1370. Rovnako dávam do pozornosti aj jeho menší model SWADRO TC1250. Čistota krmiva preukázateľne prispieva k zdraviu zvierat a eliminácii klostridií. KRONE SWADRO tieto požiadavky spĺňa.




Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Richard Krkoš Obchodný zástupca AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 897


Ďalšie informácie a multimédiá

 
























bottom of page