top of page

Odporúčanie na servis a predaj náhradných dielov AGROTRADE GROUP - 24/2022

Ing. Eduard Mihalik,

mechanizátor, RD Voľa

 

Roľnícke družstvo Voľa bolo založené v roku 1996, hospodári na približne 1200 hektároch ornej pôdy, na ktorej pestuje ozimnú pšenicu, ozimný jačmeň, kukuricu, sóju a jarnú pšenicu. Naša spolupráca s AT Rožňava začala v roku 2006, a to zakúpením traktora MF6499, sejačky Rapid 400 a senážneho vozu Pöttinger. Keďže sa stroje a servisné stredisko veľmi dobre osvedčili, v nasledujúcich rokoch došlo k nákupu traktorov, strojov na prípravu pôdy, postrekovačov na ochranu rastlín a strojov na zber krmovín práve cez firmu AGROTRADE GROUP.

V servise AGROTRADE GROUP servisujeme všetky stroje zakúpené v AT. S čím si nevieme rady, príde servis. Z našej strany je spolupráca s dispečingom a servisom na veľmi dobrej úrovni. Technika je na skvelej úrovni a servis je perfektný, čo viac si želať. Z mojej strany to celkovo hodnotím ako super spoluprácu. Čo sa týka odbornej stránky servisu, nepoznám problém, ktorý by nevyriešili.


Vyjadrenie manažérky servisu a náhradných dielov Renáty Poliakovej:


Naše servisné strediská sú lokalizované po celom Slovensku s cieľom rýchlej dostupnosti pre zákazníkov vo všetkých kútoch Slovenska. Dve najväčšie a hlavné strediská so zákazníckym dispečingom sa nachádzajú v Rišňovciach a v Rožňave. Štyri menšie strediská sú lokalizované na strednom Slovensku v Malom Čepčíne a Modrom Kameni, na západe Slovenska v Zemianskej Olči a na východe Slovenska v Dúbravke pri Trebišove. Každá pobočka disponuje servisnými technikmi a skladom náhradných dielov tak, aby boli minimálne najobrátkovejšie položky rýchlo dostupné všetkým zákazníckym požiadavkám. Našou filozofiou je dostupnosť servisu a náhradných dielov do 24 hodín, v sezóne aj cez víkendy.

Aktuálne zamestnávame 46 servisných technikov, ktorí opravujú stroje a poľnohospodársku techniku nielen v našich servisných dielňach, ale väčšina z nich priamo u zákazníkov v teréne. Každý deň vyráža 40 servisných vozidiel kompletne vybavených počítačovou a komunikačnou technikou a v okruhu maximálne do dvoch hodín jazdy dokážu naši technici promptne reagovať na všetky vzniknuté problémy.

S napredovaním techniky sa snažíme aj my držať krok s novými technológiami a zariadeniami. Okrem renovácie pracovných priestorov v servisných dielňach sa snažíme rozširovať oblasť služieb o ďalšie činnosti, ako sú služby pneuservisu, opravy výložníkov novou vyvrtávacou jednotkou či nákupom a aktualizáciou diagnostických nástrojov.



Pre viac informácií kontaktujte nášho manažéra:

 

Ing. Poliaková Renáta Manažérka nákupu, predaja, spotreby ND a spotrebného tovaru

Tel.: +421 905 497 291


Ďalšie informácie a multimédiá

 












bottom of page