top of page

Odporúčanie na kolesový traktor Massey Ferguson 7726D6 Exclusive - 3/2021

Mgr. Pavol Bančanský

podpredseda a mechanizátor, ROD Sečovská Polianka

 

„Stroj MF 7726 D6 Exclusive sme kúpili koncom roka 2020. Dôvod? Mali sme starý traktor Challenger 635 MT, ktorý mal už natočené cca 15 000 Mth, a tak sme ho chceli vymeniť za nový. Bývalý traktor bol vyrobený spoločnosťou AGCO a servisovaný firmou AGROTRADE GROUP. Keďže sme boli spokojní ako s traktorom, tak aj so servisom, nemali sme o čom veľa rozmýšľať. Servisné stredisko AGROTRADE GROUP je blízko v Dúbravke a v prípade nejakej poruchy bol nástup "servisákov" rýchly. Prvé dni som si musel na nový traktor zvykať, minulý stroj mal vario prevodovku, tento nový má prevodovku Dyna 6, ale šlo to pomerne rýchlo.

Nový traktor priniesol určite do nášho podniku aj prínosy. Stroj má okrem iného aj navigáciu, čo mi umožňuje kvalitnejšie vykonávať potrebné úkony, napr. pri sejbe nepresievam, a takisto je to aj pri ďalších operáciách. Ovládanie hydrauliky je komfortné, odpruženie kabíny môžem tiež len pochváliť! Tieto prínosy by som vyčíslil pri sejbe znižovaním spotreby osiva a aj spotreba PHM je na inej úrovni oproti ďalším traktorom, ktoré tu mám. Osobne som s týmto traktorom vcelku spokojný. Išli sme síce do novej značky traktora, pri rozhodovaní sme mali trocha obavy, ale predošlé skúsenosti s bývalým strojom a servisom boli výborné, a tak sme dlho neváhali. Aj zaškolenie obsluhy na tento nový stroj bolo výborné. Školiaci technik bol trpezlivý a veľmi ochotný. Traktor MF 7726 D6 Exclusive preto vrelo odporúčam aj iným, ktorí váhajú.“


Vyjadrenie produktového managera za značku Ondreja Udvardiho:


Traktor MF 7726 S s prevodovkou Dyna-6 je najsilnejší v rade MF 7700 S. Má síce maximálny výkon „iba“ 255 koní, ale vďaka časovo neobmedzenému navýšeniu výkonu od 6 km/h až 280 koní, je to poriadny silák na poli v najťažších podmienkach pri správnom doťažení a na kvalitných pneumatikách. Pri veľmi jednoduchej demontáži prídavných závaží je ale perfektný pri príprave osivového lôžka alebo sejby hlavne na jar, kedy dokáže mať extrémne nízky merný tlak na pôdu pri odtlakovaní pneumatík, čím sa zväčší styčná plocha, a tým sa dosiahne čo najnižšie utláčanie pôdy pri zachovaní prenosu vysokého krútiaceho momentu až 1146 Nm.


Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Ondrej Udvardi Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 166


Ďalšie informácie a multimédiá

 




















bottom of page