top of page

Odporúčanie na traktor Massey Fergusson 8S.265Dyna E-Pover Exclusive - 3/2022

Ing. Zdeněk Janičkovič

predseda RD Voľa

 

Stroj sme zakúpili v októbri 2021. Máme zastaralý strojový park. Posledný traktor sme zakúpili v roku 2017 a ďalšie traktory sú oveľa staršie, takže kúpou tohto stroja to bola taká malá obnova traktorového parku. Mal som určitú predstavu o výkone traktora. Obchodný zástupca AGROTRADE GROUP mi odporučil konkrétny typ traktora. Následne na to som šiel do Rožňavy, kde mi bol daný stroj odborne odprezentovaný a ja som už bol presvedčený o jeho kúpe.


So strojom sa pracuje výborne. Zo začiatku si síce bolo treba na neho zvyknúť, veď je rozdiel pracovať so strojom, ktorého rok výroby je približne 2000, ako so strojom vyrobeným v roku 2021. Vývoj ide dopredu. Čo sa týka prínosov, tými sú hlavne úspora PHM a pohodlie obsluhy. Po ovládnutí elektroniky, napr. autopilota, je náročnosť pre obsluhu minimalizovaná. Ďalšou výhodou je pojazdová rýchlosť, vďaka ktorej sa skracujú prejazdové časy.

So strojom som spokojný. Ostatným zákazníkom by som ho odporučil pre vysoký komfort obsluhy a pohodlie počas práce, čím sa šetrí zdravie obsluhy, ale aj pre zvýšený výkon počas prepravy. Stroj jednoznačne odporúčam.


Vyjadrenie produktového managera za značku Ondreja Udvardiho:


Rada traktorov MF8S je úplnou novinkou, dokonca revolučnou. Modely v tomto rade majú maximálne výkony od 205 až 305 HP, a pretože kombinácia motora a prevodovky to dovolí, časovo neobmedzeným navýšením výkonu cez systém EPM až 225 – 305 HP, a to tak u prevodoviek Dyna-7 a Dyna E-Power (dvojspojková – stály prenos krútiaceho momentu na pôdu – pocit CVT prevodovky s účinnosťou mechanickej) od 6 km/h, ako aj u prevodoviek Dyna- VT od 15 km/h. Pri správne vybraných nových vysoko záťažových pneumatikách, podhustenými na tlak až 0,6 baru o priemere vyše 2 m, sa dostaneme ku styčnej ploche podobnej pri použití dvojmontáží bežne používaných pneumatík, čoho výsledkom je najnižší preklz a zároveň aj „vynechanie“ doprovodného vozidla pri bezpečných presunoch aj rýchlosťou 50 km/h. A ešte som nehovoril o najpriestrannejšej, najtichšej, ergonomickej kabíne v tomto segmente, o revolučnom systéme chladenia a tiež o jedinečnom riešení nasávania vzduchu do motora alebo o oddelených náplniach prevodovky a hydraulického systému, čím je odčerpateľné množstvo oleja pre pripojené náradia až 60 l.



Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Ondrej Udvardi Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 166


Ďalšie informácie a multimédiá

 




















bottom of page