top of page

Odporúčanie na žací stôl Dominoni TopFlex TF 750 - 39/2022

Soóky Zsolt vedúci farmy, GAMOTA VD Hurbanovo

 

Pre zber sóje je potrebný nielen kombajn, ale aj špeciálny žací stôl, ktorý dokáže kopírovať nerovnosti terénu, aby boli straty pri zbere minimálne, a preto musia byť najvhodnejšie žacie stoly čo najflexibilnejšie. To bol dôvod, prečo sme si kúpili práve žací stôl talianskej výroby Dominoni TopFlex TF 750.

Dominoni TopFlex TF 750 dokáže kopírovať terén ± 20 cm, čím sa bez strát zozbiera 95 % úrody, oproti klasickým obilným žacím stolom, ktoré sú to schopné robiť iba na 30 až 40 %.

Sója je prakticky veľmi významný produkt, čo sa týka jej výživovej hodnoty pre živočíšnu výrobu, ale aj jej speňažiteľnosti. Ak si pri súčasných cenách sóje urobíte kalkuláciu, prídete na to, že vyššia cena takého žacieho stola sa vráti za jeden, maximálne za dva roky. Nie je potrebné danú vec skloňovať ďalej.

Na otázku, ako sme s týmto strojom spokojní, by mali skôr odpovedať pracovníci, ktorí na stroji pracujú. Ale z ich vyjadrenia je to stoj jednoduchý na ovládanie, rýchlo dokážu spraviť údržbu, servis stroja.

Je to vysoko kvalitný a spoľahlivý stroj určený na zber sóje.


Vyjadrenie produktového manažéra AGROTRADE GROUP Ondreja Udvardiho za značku Dominoni:


Firma Dominoni vyrába žacie stoly hlavne na zber kukurice s perfektným drvením kôrovia minimálne na úrovni ostatných popredných výrobcov podobných žacích stolov vďaka ich systému zberu a špeciálnym drvičom. Tiež vyrábajú špičkové žacie stoly na zber slnečnice a senáže. Čo sa ale týka zberu sóje a ostatných strukovín (šošovica, bôb, atď), ich žacie stoly sú bez kompromisu jedny z najlepších. Jednoduchým prestavením z kabíny kombajnu sa môžu nastaviť aj na zber bežných obilnín alebo repky. Najväčšia výhoda firmy je ale to, že ich výrobky sú stavebnicovou konštrukciou, a tým je ich dodávka možná už 4 týždne od objednávky.




Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Ondrej Udvardi Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 166


Ďalšie informácie a multimédiá

 











bottom of page