top of page

Odporúčanie na samochodný postrekovač Tecnoma Laser 3000, použitý stroj - 49/2021

Alojz Kusý

Samostatne hospodáriaci roľník

 

Tento použitý stroj sme si kúpili v septembri 2020. Už dlhšiu dobu sme pozerali po väčšom postrekovači. Mali sme nesený postrekovač, ktorý mal záber 12 metrov a 1000 l nádrž. Stále sme boli obmedzení výškou traktora, ktorý ho niesol, tak sa nedalo vstupovať do vyšších porastov. Tento stroj sme si vybrali kvôli jeho výške a záberu, ale samozrejme aj kvôli objemu nádrže. So strojom sa ešte len učíme pracovať, ale prvé dojmy sú kladné. Po prvých postrekoch sme si všimli úsporu času pri plnení postrekovača (stačilo naplniť raz oproti trom plneniam), ale aj pri samotnej práci. Ďalšou výhodou je, že sa človek nedostáva toľko do kontaktu s postrekovými prípravkami.

Ekonomickú návratnosť vidím v tom, že môžeme ošetrovať aj vyššie porasty, čo by malo zvýšiť produkciu rastlinnej výroby. A tiež podstatná a nezanedbateľná je úspora času, ktorý môže človek stráviť inak.

Vyjadrenie produktového manažéra AGROTRADE GROUP Richarda Krkoša za jazdené stroje:

Je neuveriteľné, ktoré všetky oblasti zasiahla KORONA. Trh s použitou technikou počiatkom roku zastal, ale postupne sa rozbehol. Dostal nový rozmer, predávalo sa vďaka videám.

Klientom postačovalo video zo stroja, o ktorý mali záujem. Je preto nutné aj staršie stroje, ktoré plánujete predať, udržať v dobrej kondícii. Funkčné, kompletné a vhodným spôsobom uskladnené.

Naplánujte si obhliadku stroja v našom servise. Naši technici Vám poradia, ako stroj udržať v prevádzkovom stave. Termín obhliadky - servisu sa dá naplánovať. Ušetríme si potom časový tlak pri požiadavke na obhliadku stroja. Takmer 100 % strojov predávame cez platené inzertné portály s celosvetovým dosahom. Napríklad sme v septembri expedovali sejačky Väderstad do Saudskej Arábie, kde sme dodali už 4 kusy.

Naša ponuka stroja je jednou z mnohých, často desiatok strojov v podobnom veku, kondícii. Jediná šanca, ako zaujať, je ponúkať stroj funkčný a čistý. Jednoducho oko predáva.

Neváhajte sa na nás obrátiť, pomôžeme Vám s odpredajom. Zabezpečíme komunikáciu, transport, prevedieme vás celým procesom predaja vašej jazdenky.



Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Richard Krkoš Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 897

E-mail: r.krkos@agrotradegroup.sk


Ďalšie informácie a multimédiá

 












bottom of page