top of page

Odporúčanie na samochodný postrekovač TECNOMA LASER 4240 HVC, 24/12 m LVS - 7/2022

Ondrej Repa

Bažant s.r.o., Lukov Dvor

 

Tento samochodný postrekovač TECNOMA LASER 4240 HVC, 24/12 m LVS sme zakúpili v roku 2020. Dôvod, prečo sme zakúpili takýto postrekovač, bol jednoduchý. Prestalo nás baviť stále sa doprosovať službárom, aby nám prišli spraviť chemickú ochranu rastlín už vo vyššom štádiu vývoja rastlín a v presnom čase, ako sme potrebovali.

Vlastnili sme postrekovač Tecnoma Galaxy 3000, s ktorým sme boli veľmi spokojní. Preto sme sa rozhodli pre väčšieho brata Laser 4240 HVC.

Tento postrekovač má intuitívne a ľahké ovládanie, na čo sme boli zvyknutí. A ten hlavný bonus, ako som už povedal, je jeho svetlá výška 180 cm a hydraulický rozchod kolies až do 2,95 m. To nám umožňuje vykonať ochranu rastlín v tom momente, ako je to najefektívnejšie a pri minimalizácii škôd na poraste spôsobenej prejazdom postrekovača.

Keď vykonáme ochranu v tom pravom momente, ušetrí nám to nemalé finančné prostriedky a zvýši úrodu. Pretože kvalitná aplikácia prípravkov a tekutých hnojív v správnom čase zabezpečí vynikajúci zdravotný stav rastlín a tie sa nám odvďačia dobrou úrodou. Odkedy máme tento postrekovač, nemáme časový stres na ochranu rastlín, pretože denné výkony sa nám riadne navýšili aj pri tých najvyšších dávkach vody.

Jednoznačne sme s týmto strojom veľmi spokojní, pretože pomer ceny a kvality sú v maximálnej symbióze.

Vrelo odporúčam kolegom, aby si obstarali takýto postrekovač, pretože po technickej stránke dokazuje vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Postrekovacia rampa je vybavená inovatívnymi technológiami, čo robí tento stroj aj do značnej miery ekologickým.

​Odporúčanie a skúsenosti predajcu Jozefa Funtu:

Samochodný postrekovač TECNOMA LASER 4240 HVC je predurčený k vysokým denným výkonom v maximálnej kvalite ošetrovaných rastlín. Postrekovač je vybaveným plynulým hydraulickým zdvihom až do výšky 1,85 m a rovnako plynulým rozchodom kolies od 2,25 až 2,95 m. Pneumatické odpruženie podvozku v spolupráci s odpružením ALBATROS zabezpečí tiché správanie sa postrekovacej rampy. Postrekovacia rampa je vybavená inovatívnymi systémami ako je O.S.S. automatické riadenie štyroch kusov dýz, AGP stály tlak v postrekovacej rampe, TOPFILD 2, ktorý nám zaručí správnu výšku postrekovacej rampy nad porastom, počítač ITOP S + navádzací systém, tento zabezpečí automatické ovládanie postrekovacích sekcii, ktorých môže byť 18. Pre komfort obsluhy je priestranná pretlaková kabína. Pre prácu v noci je rampa osvetlená dvoma pracovnými svetlami LED Bluebeam.




Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Július Gyönyör Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 027


Ďalšie informácie a multimédiá

 












bottom of page